Valborg

hej alla! nu är det valborg och jag är med anna och jessica:) snart bär det av till brasan. igår hade vi våran skiva, och tycker att det var ganska kul, men det kunde ha varit roligare om vi inte fick reda på att vi hade blivit lurade av dom som ägde stället. jag hoppas att alla får en skit bra valborg. nu ska jag, anna och jessica chilla å dricka lite:P natten kommer bli lång.....

XOXO

Hej alla är så glad:D

Idag så har jag varit i skolan. Jag och några till hade nationella prov i engelska. jag tycker att det gick väldigt bra. Hoppas att min lärare tycker det också:) sen så fick vi sluta tidigare av någon anledning. Så då blev dagen ännu bättre. Jag, Anna och några till ifrån klassen satt och gjorde uppgifter som vi hade kvar. sen så drog jag och Anna till Liljeholmens centrum för att köpa lite grejer tills studentskivan imon:P Anna och jag var på lindex och kollade in kläder. Vi tycker att dom har fått jätte fina kläningar och en massa snygga tröjor. När vi var klara där så åkte vi in till stan för att möta Jesper. Så vi va med honom ett tag och chillade, gick runt lite. Nu är det inte lång tid kvar till våran studentskiva:D jag är så taggad så att det finns inte. Och jag hoppas på en jätte härlig och solig kväll, och att vi kommer äga K2. 

PUSS OCH KRAM 


hej:P

Han inte skriva igår så tänkte göra det idag. Igår så hade vi det jätte trevligt hos Sara. Hon fick mycket bra/ fina presentert av alla som kom på hennes födelsekalas. Hon hade gjort mycket goda muffinsar, morotskaka m.m. Vi va där ganska länge tills det va dags att åka hem. När vi väl var hemma så chillade jag och tog det lungt. Jag kollade på filmen Troja som jag tycker är bra. sen så va det dags att äta mat. Vi åt en jätte god kyckling. Den godaste jag har ätit på länge. Imorgon så är det måndag och jag har praktik, vilket jag tycjker är ganska skönt. Om inte mindre än fem och en halv vecka så tar vi studenten. As skönt, men jag kommer att sakna skolan och alla kompisar som man har lärt känna under dom här tre åren. men är glad att jag fick lära känna alla i klassen:)


Snart så bär det av till solna

Hej alla!
Nu så håller mamma på att damsuga hela huset. Och jag sitter framför datorn. Om inte så lång stund så bär det av till solna för att vi ska fira niklas och min syster Sara. Jag längtar så himla mycket. det va ett tag sen man träffade Sara och Anders såklart. Idag så har det varit en ganska lugn dag hitils och jag har chillat hela dagen. Vi har inte gjort så mycket vilket har varit skönt, och det är jätte skönt väder. Om mindre än en vecka så ska vi ha våran student fest. Och det ska bli så himlans roligt. Lääääängtar! Jag hoppas att det blir den bästa ever. Nu är det inte lång tid kvar tills vi alla tar studenten och det är sommarlov. Jag hoppas att det inte regnar den 3 juni. Efter några dagar så kommer jag, Sara och anders åka till grekland och vara där en hel vecka. Hoppas vi får det jätte härligt och skönt:) 
 
KRAMIIZZARR

Hej

Nu så är klockan ganska mycket. Har haft en as skön dag ute i solen och varit med mamma inne i solna för att köpa present till min kära syster som fyllt 31 år. Idag så hjälpte jag pappa ute i garaget. Han är alltid en person som vill hålla igång så han tänkte göra om garaget. Min kära bror har varit till stor hjälp idag när vi rensade hela garaget. På eftermiddan så kollade vi på Dif-Hv71. En väldigt spännande match. In i andra perioden så gjorde Hv 1-0. Men efter några minuter så gjorde dif 1-1 och det var en ganska jämd match. Hv vann efter en lång intensiv match på hovet med övertid in i 4 perioden med 3-2. Och det sög verkligen. Hejade på Djurgården men dom får komma igen nästa år. Nu är jag ganska trött och tänkte gå upp tidigt imorgon. Så vi ses imorgon. PUSS och KRAM 
 



hej alla!

Nu så har jag fixat min första blogg.hoppas det går vägen. kramizz


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0