sommar!

hej alla

jag kan inget mer än säga att det är en så himla skön dag:). det är sommar ute och jätte varmt. jag holler på å svettas ihjäl så varmt det är. idag så har jag varit på en intervju på en folkhögskola i rissne. jag tycker att det gick jätte bra. men jag fick vänta en stund innan det var min tur att få bli intervjuad, men det va det värt. jag hoppas verkligen att jag kommer in. sen så åkte jag med bussen till solna centrum för att käka lite mat. jag åt en ost och skinksallad, det var gott. när jag hade ätit så gick jag in på lindex en snabbis..dom hade jätte fina kläder. så jag tror att jag ska åka dit igen och köpa något som är lite sommrigt och som jag kan ha på greklandresan. sen så åkte jag till praktiken för att jobba, eftersom jag har varit borta några gånger så måste jag ta igen den tiden. så det blir till och jobba imorgon också även fast man är ledig:( men men det blir säkert bra ändå. nu så ska jag åka hem och sätta på mig mina fina shorts. då blir det till att gå ut i det fina vädret och bli lite brun:D


KRAMIIS

tja

jag har inte hunnit skriva, så nu gör jag det idag:) mamma och jag skulle ha åkt till skåne igår men så blev det inte:( mamma va sjuk så vi kunde inte åka. fast det är skönt att vara hemma oxå. idag så gjorde jag inte så mycket. mamma och jag var ute på gustavshill nära färentuna. mamma ville åka dit och kolla lite om dom hade fått in nya blommor. jag har inte gjort så mycket annars idag. imorgon så ska jag, mamma och niklas åka och köpa present till anders. sen så ska vi kolla på kläder hoppas jag:) men nu så ska jag lyssna på miley cyrus-when i look at you som är en jätte bra låt.


XOXO


tjoo!!

I helgen så gjorde jag en massa saker. på fredagen så var jag och anna på väg till jessica. Anna och jag träffade några killar som tror sig känna jessica. haha aa lite konstigt:). när vi kom till jessica så var det dags att äta mat. jessicas mamma och pappa hade gjort en massa kött och potatisgratäng. vilket var super gott. sen så gick jag, anna och jessica till brasan för att se när den tändes. vi drack lite cider och hade det trevligt. när vi hade varit vid brasan så gick vi hen till jessica och hennes pappa var hemma. jessica föreslog att vi skulle spela buzz. så det gjorde vi ett tag tills det var dags för mig och anna att åka hem. jag hade en jätte trevlig valborg. på lördagen så var jag hemma och typ städade mitt rum och hjälpte till där ute på parkeringen, för att vi hade fått lov att använda grannens kontainer och kasta skit i. och jag var ganska trött hela dagen för att jag hade varit uppe och festat två kvällar i rad. sen på söndagen så gjorde jag nästan ingenting, utan var hemma och chillade. jag var ute på gräset med min hund. senare på kvällen så kom sara och anders på besök och vi åt god mat. 

puss o kram 


RSS 2.0