tjoo:)

Idag så hade min grupp redovisning och jag tycker att det gick bra. Alla fick prata och säga mycket om motion och rörelse. sen så hade vi våran aktivitet. Och alla hade det jätte roligt. Efter vi hade haft våran aktivitet så åt vi kakor och frukt.

Nu så ska jag snart kolla på idol som jag tycker är så himla bra. sen blir det nog gå och lägga sig, för att man ska gå upp tidigt till skolan imon:)

Kram och Puss


Nu är det ny vecka!!

Hej! Helgen har varit jätte bra. Jag har varit på hockey men tyvärr så förlorade Aik. Igår söndag så var sis och Anders hemma hos oss. Vi åt god mat och pratade om mycket. Sen så fick vi hallongrottor som mormor hade gjort. Men nu är det måndag och början på vecka 37. Och idag så ska min grupp om rörelse redovisa. Jag hoppas det går bra och att det blir bättre väder och att det inte regnar, för att vi ska ha 5-kamp.

OBS: Jag skriver mer sen.

PUSS OCH KRAM


aik-dif..

hej!
Jag tycker att matchen gick bra och att aik hade bra fart. Men dif spelade fult och inte så bra. Trode dom skulle vara bättre. Domarna va skit dåliga och dömde helt fel. Jag tycker att en domare inte ska heja på något lag och ska vara helt neutrala.

Just nu sitter jag här och gör inget specielt, chill. Lyssnar på lite bra musik. Som t.ex. pink, jay sean m.m. snart så ska jag sova och det ska bli skönt. Är rätt trött nu. Men först så ska jag kolla lite på tv och se vad det går för filmer.

God Natt

snygging

 Robert pattingsson

tjoo!

Äntligen så är det helg:) och den kommer att bli underbar. Idag lördag så ska jag på hovet och se niklas lag spela mot dif. Heja Heja!! Sen ikväll så ska jag chilla men min underbara familj. Vi ska äta tacos ikväll och det är supergott. Senare så blir det nog å kolla på tv. Hoppas det är något bra. Imorgon så kommer världens undebaraste sis till oss och anders för att äta middag med oss. Det kommer bli toppen. vi ska äta kasler med potatisgratäng.

OBS: ÄLSKAR ER!!!!!

Puss o Kram


heej

Hej alla!
jag har inte orkat skriva så mkt den senaste tiden. Men nu är jag här. Jag har haft lite problem innom familjen och har inte mått så bra. Har bla varit sjuk och är det fortfarande. Men nu vill jag försöka ta nya tag och fixa skolan och skaffa ett jobb. idag så är det fredag och inväntar helgen som kommer bli toppen. Aik kommer att spela match mot dif på lördag i hovet och det kommer att bli as nice. Hoppas att dom vinner bara:) jag ska inte göra något specielt. Tar helgen som den kommer. Mormor är uppe hos oss och det är alltid roligt när hon kommer till oss. Då känner man sig trygg när hon är här. idag så är jag i skolan och har ganska tråkigt för att vi inte gör så mkt. Men snart är det lunch och sen riksidrottsmuseet:) sen blir det nog gå i stan lite, ska nog träffa lollo och alex om det blir av. Dom är bara bärs. ÄLSKAR ER TJEJER<3

XOXO  


RSS 2.0